Home2024-04-10T14:56:55+02:00

Lichtbaken
Loosdrecht

Culturele ontmoetingsplaats in het centrum van Oud-Loosdrecht. Vieren, musiceren, inspireren, werken, creëren, logeren, relaxen en genieten van het uitzicht in een prachtige ambiance.

Draag een steentje bij

Uw bijdrage maakt het mogelijk om het hart van Loosdrecht te ontwikkelen. Een plek waar inwoners en bezoekers samenkomen.  

Lichtbaken Loosdrecht

Lichtbaken Loosdrecht is een project in ontwikkeling. Het bestuur van de stichting Lichtbaken Loosdrecht heeft haar plannen uitgewerkt. Op deze website kunt u informatie over de plannen krijgen en ervaren welke meerwaarde het complex voor Loosdrecht en haar omgeving zal krijgen.

2021 en 2022 staan in het teken van het bijeenbrengen van de benodigde gelden voor aankoop én ver- en nieuwbouw. Tegelijkertijd wordt de basis gelegd voor de programmering van de culturele activiteiten.

Gezien de tijd die nodig is voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen en toezeggingen, zal het complex pas in het seizoen 2023/2024 een volledige programmering hebben.

Tot dat moment worden diverse culturele activiteiten ontplooid ter ondersteuning van de fundingsakties.

Eindstand fase 1: €222.928,93

Mede ondersteund door:

Cultureel centrum

Het hart van Lichtbaken Loosdrecht is het cultureel centrum. Volg een dansles, bouw mee aan een boot of bezoek een boeiende tentoonstelling.

Verhuur

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een schoolbijeenkomst, vergadering of trouwerij? Lichtbaken Loosdrecht biedt hiervoor allerlei verhuurmogelijkheden.

Evenementen

Van muzikaal intermezzo tot maatschappelijk debat: regelmatig organiseren wij evenementen. Neem een kijkje in de agenda..

Werkruimtes

Iedereen die eens in een andere omgeving aan de slag wil, is van harte welkom. Voor goede koffie tijdens het werken kunt u natuurlijk terecht in de brasserie.

Overnachten

is in ontwikkeling

Brasserie

We hebben plannen voor de ontwikkeling van een leuke brasserie

schets

ontwerp

kerk

Ga naar de bovenkant